Forside Seneste nyt TV! Kendte Forum Links Om os
Warning: Use of undefined constant b - assumed 'b' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/hegelundmedia.dk/vipnews.dk/top.php on line 264

Om VIPnews.dk

-

I Danmark har ugebladene altid været en vigtig del af vores senmoderne kultur. Vi skulle da selvfølgelig vide, hvad der skete blandt vores idoler og også gerne se, hvad de kendte og kongelige har på af tøj.

I disse år er ugebladenes oplag generet faldet. Folk vil i dag hellere finde sine informationer og nyheder på internettet, hvor det er søgbart og kategoriseret. Desuden har internettet ingen deadline, mod ugebladenes hele uger, der er imellem deres udgivelse.

VIPnews.dk prøver at skabe et online-medie, hvor vi giver danskerne mulighed for at kigge på de kendtes liv på sidelinjen. Fortalt med både videoer, film og billeder.

Etik
Ofte kan der komme historier, hvor der skal vurderes, om den skal publiceres eller ej. Derfor hører vi gerne tilkendegivelser over specifikke artikler, som I mener, er for meget af det gode.

Vi mener, at de kendte selvfølgelig har ret til et privatliv. Men som kendt lever man af opmærksomheden, så hvis man vil være kendt, må man tage ”hele pakken”. Derfor bringer vi det mest relevante, dog med nogle grænser, som bliver vurderet inden udgivelsen af hver artikel.

VIPnews.dk gennemgår for tiden en større moderniseringsproces, hvor brugerne skal have meget mere indflydelse. Det er fremtiden - brugergenereret indhold. Se bare successerne Youtube.com og Wikipedia.org, som vi også til tider benytter som kilder.

Generelt er VIPnews.dk et ret troværdigt medie. Vi tjekker som regel artiklerne hos flere uafhængige kilder og artiklen bliver ofte krydret med billeder eller videoer.

Hvis du vil i kontakt med os, kan du kontakte os i vores kontaktformular.

-
Netradio · iPhone - Apple iPhone © 2007-24 Hegelund Media